Kamp Grebišće

mjesto: Jelsa
tel: 021/761-191 // 01/457-1100
fax: 021/761-191
Karakteristike smještaja
Mjesto za peglanjeTenisMini-golfWCNajam biciklaTušDječje igrališteOdbojka na pijeskuPerilica rublja
Napomena: Ovaj prvi obiteljski kamp s 4* na otoku Hvaru smješten je na dvadesetak minuta ugodne šetnje od živopisne povijesne jezgre gradića Jelse na otoku Hvaru. Osim kvalitetom i brojnim sadržajima, kamp oduševljava ekološkom osviještenošću, očuvanom mediteranskom prirodom i pogledom na more i otok Brač. Kampirajte na vrhunski opremljenim parcelama u sjeni borove šume, maslina i mandarina.

Tražite li smještaj u prvom redu do mora, rezervirajte parcelu Comfort mare veličine od 50 do 100 m2, opremljene ležaljkama za sunčanje, priključkom za vodu i električnom energijom. U blizini mora nalaze se i parcele Comfort, te parcele De lux i De lux large, dok su parcele Basic smještene u mediteranskom zelenilu borove šume i stabala mandarina.

Ako Vam je draži boravak u Bungalowu odaberite ljetovanje u kamenoj kući u miru borove šume podjednako prikladnom za obitelji, romantične parove i hedoniste.

Ljetujete li s obitelji, iskoristite obilje sadržaja za aktivan i zabavan odmor.
Opustiti se možete na lijepo uređenoj pješčanoj plaži, a ne smijete propustiti ni vrhunske masaže, te zdravstveno rekreativnim programima vježbanja za cijelu obitelj u našem sportskom centru u kampu. Aktivniji gosti mogu iskoristiti širok izbor sportova kao primjerice bicikliranje i jogging, kajaking, veslanje na sup dasci, stolni tenis, ronjenje te ples.
U kampu nikako ne smijete propustiti uživati u zalasku sunca i prekrasnim večerima uz more u našem beach baru na pješčanoj plaži.

- prvi obiteljski kamp na otoku Hvaru, obiteljska tradicija u kamping turizmu od 1979.godine
- kategorija kampa 4*
- ekološki osviješten kamp
- pročišćavanje otpadnih voda (certifikat Isea), razdvajanje otpada, prekrasni očuvani krajolici, eko uzgoj mandarina
- uređene pješčane plaže

The Rough Guide je 2018.godine uvrstio plažu Grebišće u deset najljepših plaža u Hrvatskoj
http://www.roughguides.com/article/the-10-best-beaches-in-croatia/#ixzz2YYkSCV1X

- kućni ljubimci su dobrodošli u kampu i njihov boravak se ne naplaćuje
- kamp je djelomično prilagođen osobama s posebnim potrebama